Presentatie samen met Pluimwinnares Marte Jongbloed

Vanmiddag waren Marte Jongbloed (actrice, schrijfster en winnares van de Kinderboeken Pluim 2017) en ik bij de bibliotheek in Amersfoort om een presentatie te geven. Ik over mijn rol als jurylid van de Senaat en Marte omdat ze een pluim heeft gewonnen. Als dank kreeg ik haar boek cadeau met een heel leuk berichtje erin. Superleuk vind ik dat. Dankjewel Marte en dankjewel Lies van de Bieb, dat ik zulke leuke dingen mag doen.

Geplaatst door 14 juni 2017 Een reactie plaatsen Categorie: Extra

Over Ole V.

Ik ben een lettervreter. Hou van spannende boeken met veel grapjes. Speel gitaar en hockey. Ik begon dit blog toen ik in groep 7 zat. Nu zit ik in groep 8.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *