Interview voor tijdschrift Blikveld van stichting Beter Lezen

Senaatslid Ole Visser van de Kinderboeken jury 2017 geïnterviewd voor het tijdschrift Blikveld van Stichting Beter Lezen

Een poosje geleden werd ik telefonisch geïnterviewd. Vandaag kreeg ik het tijdschrift waarin ik sta opgestuurd. Ik ben er heel trots op dat ik lid ben van de Senaat van de Kinderboekenjury dit jaar en dan heb je allemaal van die leuke dingen te doen. Mijn plakboek raakt al lekker vol.

Geplaatst door 12 juni 2017 Een reactie plaatsen Categorie: Extra

Over Ole V.

Ik ben een lettervreter. Hou van spannende boeken met veel grapjes. Speel gitaar en hockey. Ik begon dit blog toen ik in groep 7 zat. Nu zit ik in groep 8.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *