De Uitreiking van De Kinderboekenprijzen 2017

Prijsuitreiking kinderboekenjury 2017  Het was een superleuke dag. Wel erg warm in mijn vest en met mijn cap op, maar dat had ik er graag voor over. We mochten om beurten iets doen. Zoals Bloemen, Certificaten en prijzen uitreiken aan de genomineerde schrijvers. Ik mocht de prijs van het beste boek in de categorie 9 tot 12 jaar omroepen. We staan in een boksring en vanaf het plafond kwam er een microfoon naar beneden. Ik heb net gedaan of ik Jeroen Krabbé was bij de Voice of Holland. Ik riep heel hard in de microfoon ‘En de prijs voor het beste boek van 2017 in de categorie 9 tot 12 jaar gaat naar …………..Dagboek van een muts, puppy love!!

 

Daarna mochten wij – de kinderjuryleden – als eerste boeken laten signeren door de genomineerde schrijvers. Ik heb heel wat handtekeningen verzameld. Dat lees je in een volgend bericht.

Geplaatst door 11 juni 2017 Een reactie plaatsen Categorie: Extra Getagged: , , , , ,

Over Ole V.

Ik ben een lettervreter. Hou van spannende boeken met veel grapjes. Speel gitaar en hockey. Ik begon dit blog toen ik in groep 7 zat. Nu zit ik in groep 8.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *