Kinderzwerfboek: supergaaf. Doe ook mee?

Gisteren kreeg ik ook van juf Kasthury een Kinderzwerfboek mee om te lezen. Ik had nog nooit van een zwerfboek gehoord en heb het boek* meteen gelezen, maar kende ‘kinderzwerfboek’ helemaal niet. Dat heb ik dus even opgezocht en dat is leukkkkk joh!

Ik heb mezelf aangemeld bij www.kinderzwerfboek.nl en ik heb het boek aangemeld voor een code. Aanstaande dinsdag neem ik het mee naar school. Dan presenteer ik altijd boeken in groep 4 bij mij op school en dan ga ik dit boek laten zwerven. En natuurlijk volgen waar het helemaal terecht komt.

En ik heb me ook meteen aangemeld als ambassadeur van kinderzwerfboeken (of ik dat mag worden op mijn 11e dat moet ik nog horen) en ik heb meteen nog meer stickers besteld, want ik heb best een stapeltje boeken die ik heb gelezen en die ik graag deel met anderen.

*Een verslagje van het boek ‘Lezen is een feest!’ vindt je hier!

Wordt vervolgd.

Geplaatst door 7 april 2017 Een reactie plaatsen Categorie: Extra

Over Ole V.

Ik ben een lettervreter. Hou van spannende boeken met veel grapjes. Speel gitaar en hockey. Ik begon dit blog toen ik in groep 7 zat. Nu zit ik in groep 8.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *