Boekpresentaties op de Vlindervalei

Gisteren ging ik samen met juf Kasthury van de Bibliotheek Eemland bij groep 6, 7 en 8 van de Vlindervalei een presentatie houden. De Vlindervalei is ook een school in Amersfoort waar ik wel vaker ben geweest, maar waar ik zelf niet op zit. We lieten het filmpje van de Kinderjury van het Jeugdjournaal zien en ik liet een paar boeken zien,

die ik al gelezen heb en die dit jaar meedingen naar een prijs van de kinderjury. Ook heb ik voorgelezen en natuurlijk heb ik iedereen opgeroepen om te stemmen. Toen we vroegen wie er ging stemmen, stak bijna iedereen z’n hand op.

Ik ben benieuwd!

Geplaatst door 7 april 2017 Een reactie plaatsen Categorie: Extra Getagged: , ,

Over Ole V.

Ik ben een lettervreter. Hou van spannende boeken met veel grapjes. Speel gitaar en hockey. Ik begon dit blog toen ik in groep 7 zat. Nu zit ik in groep 8.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *