Wat een leuke kennismaking met de Kinderjury

Vandaag was de eerste bijeenkomst van de kinderjury.

We ontmoetten elkaar in het Kinderboekenmuseum in Den Haag. Daar was ik nog niet eerder geweest. Ik kende het zelfs helemaal niet en daar schaam ik me best een beetje voor, want het is echt supergaaf daar.Kennismaken met de andere Kinderjuryleden

Vandaag waren we dus voor het eerst bij elkaar. Iedereen was er. Ik namens de provincie Utrecht en 11 anderen voor de andere 11 provincies. 6 Juryleden uit de groep 8 t/m 10 jaar en 6 juryleden van mijn leeftijdsgroep (11 t/m 12 jaar). Het was supergezellig. We kregen een workshop hoe je een goede recensie schrijft, gingen allemaal op de foto en we werden gefilmd voor het jeugdjournaal.


Uitzending op het jeugdjournaal

Vanavond om 18.45 uur op NPO wordt het filmpje uitgezonden. Kijk je ook? Misschien zie je me. Hint: Ik heb dus een baseball jack aan en een baseball cap op van de kinderjury. Hahahaha.

Geplaatst door 18 maart 2017 Een reactie plaatsen Categorie: Extra Getagged: , ,

Over Ole V.

Ik ben een lettervreter. Hou van spannende boeken met veel grapjes. Speel gitaar en hockey. Ik begon dit blog toen ik in groep 7 zat. Nu zit ik in groep 8.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *