Raadseljagers: Het leger van de nacht

In een plaatsje in Mexico – Perdidos – komen vreemde verdwijningen voor. Markus Fort, een zogenaamde vampier jager, wordt ingehuurd door de burgemeester van de plaats. Fort is een bangerik en de raadsel jagers bieden aan met hem mee te gaan. Maar Fort komt in de bak terecht en de raadsel jagers staan er alleen voor om het griezelige raadsel op te lossen. Al snel komen ze erachter dat er echte vampiers in het spel zijn. Je kent ze wel, wit, mager, rode lichtgevende ogen, lange nagels, scherpe hoektanden en een zwarte cape. Het wordt een reisje vol raadsels, verdwijningen en duistere geheimen.

Als je tegen griezelen kunt, dan vind je dit boek vast TOP! Kun je er niet zo goed tegen, dan kan het beter niet lezen vlak voor het donkerrrr worrrrdt.

Titel: Het leger van de nacht
Schrijver: Reggie Naus (Nederlands, ik heb hem ontmoet, yeah)
Te leen: ik heb hem gewoon bij mijn bieb gescoord
Te koop: Bij bol.com natuurlijk

Geplaatst door 15 maart 2017 Een reactie plaatsen Categorie: 9-12 jaar, Ouder dan 12 jaar, Vindt een leuk boek Getagged: , , , , ,

Over Ole V.

Ik ben een lettervreter. Hou van spannende boeken met veel grapjes. Speel gitaar en hockey. Ik begon dit blog toen ik in groep 7 zat. Nu zit ik in groep 8.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *