Nieuwe look!


Nou jongens en meiden; ik neem afscheid van de groene achtergrond en de indeling in jongens en meisjesboeken. Het werd allemaal veel te druk en je kon niet meer vinden waar het eigenlijk over ging. Nu is de website misschien wel iets saaier, maar dan kan je tenminste lezen waar het echt om gaat.


Heb je nog tips of opmerkingen over de uitstraling of de indeling van deze website? Laat maar horen, ik sta open voor goede plannen.

Geplaatst door 10 maart 2017 Een reactie plaatsen Categorie: Extra, Welkom Getagged: , , ,

Over Ole V.

Ik ben een lettervreter. Hou van spannende boeken met veel grapjes. Speel gitaar en hockey. Ik begon dit blog toen ik in groep 7 zat. Nu zit ik in groep 8.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *