Yeah, ik zit in de kinderjury!!!

Tjonge wat een week. Gisteren had ik een zware teleurstelling te verwerken, want ik won niet bij de Nationale voorlees wedstrijd. Word ik vanochtend verrast door Reggi Naus (schrijver van oa. de Raadseljagers, zie verderop op mijn blog) en taart, want ik ben gekozen tot jurylid van de kinderjury. Ik sta in het AD, op de website van de kinderjury, in de schoolkrant en straks is er een berichtje bij het jeugdjournaal.


Ik stuiter nog. Wat supertof zeg. Ik heb er zoveel zin in.


By the way: volg me en like mijn berichten, zodat we samen zoveel mogelijk kinderen bereiken.


Enne wil jij deze hele vette ervaring ook, waag volgend jaar dan een kans en schrijf je in voor de kinderjury. Ze werven meestal in januari of februari. Kijk maar eens op kinderjury.nl

Geplaatst door 8 maart 2017 Een reactie plaatsen Categorie: Extra Getagged: , , ,

Over Ole V.

Ik ben een lettervreter. Hou van spannende boeken met veel grapjes. Speel gitaar en hockey. Ik begon dit blog toen ik in groep 7 zat. Nu zit ik in groep 8.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *