De wachters van de heuvel

DeelĀ 3 van de serie Raadseljagers van Reggie Naus.

Boek recensie Dezewiljelezen.nl
Ik sta een beetje op z’n kop, want ik las dit deel als eerste, terwijl er nog 2 delen vooraf gaan. Helaas was deel 1 uitgeleend.

Maar dat maakt geen bal uit, want ik heb gemerkt dat het allemaal losse verhalen zijn.

Reggie Naus is een Nederlandse schrijver. Veel boeken, die ik lees, zijn vaak geschreven door Amerikaanse of Engelse schrijvers. Ik had wel eens van de serie Raadseljagers gehoord, dus ik was erg benieuwd.

Het verhaal over ‘De wachters van de heuvel’ is een fantasierijk en spannend, erg spannend zelfs, verhaal. De Raadseljagers is een clubje van 4 kinderen, die ervan houden om raadsels en mysteries op te lossen. Anne, Robert, Eddie en Linda gaan in dit verhaal naar Schotland. Daar wil de vader van Anne een hotel en golfbaan bouwen op een wel heel bijzondere plek op een heuvel in een bos. En dat maakt een boel mensen en wezens – wachters van de heuvel – kwaad. Zij proberen er dan ook alles te doen om de bouw tegen te houden.

Dit is precies het soort boek waar ik van hou. Raadselachtig, mysterieus, een beetje sprookjesachtig en griezelig. Superspannend en lekker vlot geschreven. Ik ben dus meteen weer aan een ander deel begonnen ‘Het leger van de nacht’…dat klinkt nog griezeliger.

Titel: De wachters van de heuvel uit de serie van De Raadseljagers
Schrijver: Reggie Naus
Te leen: In mijn bieb in ieder geval, waarschijnlijk ook wel bij jouw in de buurt
Te koop: Bij bol.com natuurlijk

Geplaatst door 6 maart 2017 Een reactie plaatsen Categorie: 9-12 jaar, Ouder dan 12 jaar, Vindt een leuk boek Getagged: , , , ,

Over Ole V.

Ik ben een lettervreter. Hou van spannende boeken met veel grapjes. Speel gitaar en hockey. Ik begon dit blog toen ik in groep 7 zat. Nu zit ik in groep 8.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *