Doem Duivelsz

Boek Doem Duivelsz mijn favoriet
Doem Duivelsz is een heel bijzonder boek.
Het verhaal zit bomvol met klunzige dingen en humor. Dat verraadt de ondertitel al: “Kan Doem het helpen dat hij in de hel geboren werd?”
Het gaat over Doem de jongste zoon van de duivel. Hij is heel slecht in slecht zijn en daarom moet hij van zijn vader naar verschillende privé leraren, waaronder graaf Dracula en piraat Zwartbaard. Op een gegeven moment wordt hij het zat en loopt hij weg van huis. Nadat hij weggelopen is ontmoet hij een meisje genaamd Tommy.
Samen met haar verdwaald hij in de hel en gebeuren er de vreemdste dingen.
Hij ontdekt ook verraders en probeert ze dan te stoppen. Je moet het echt lezen om het einde te weten te komen. Het einde is heel verrassend en het verhaal is super grappig geschreven. Hier word je vrolijk van.

Dit boek is nu nog heel nieuw. Ik kreeg het van uitgeverij Fontein opgestuurd (nog bedankt daarvoor). En ik heb eruit voorgelezen bij de voorlees wedstrijd en iedereen werd enthousiast en moest lachen.

Doe mij maar meer van zulke boeken. Ik geloof dat dit boek wel een van mijn topfavorieten is.

In de meeste boeken zal dit boek nu wel zo’n beetje aanwezig zijn.
Op bol.com kun je het kopen

Geplaatst door 25 november 2016 Een reactie plaatsen Categorie: 9-12 jaar, Vindt een leuk boek

Over Ole V.

Ik ben een lettervreter. Hou van spannende boeken met veel grapjes. Speel gitaar en hockey. Ik begon dit blog toen ik in groep 7 zat. Nu zit ik in groep 8.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *